- mohamad rezai
- يكشنبه ۳۱ شهریور ۹۸
- ۱۴:۴۱
- ۰ نظر
خواص آب گوجه فرنگی برای سلامتی بسیار است. آب گوجه فرنگی، خاصیت ضد سرطانی دارد. همچنین برای کاهش فشار خون و کلسترول مفید است. برای تقویت مو، پوست، دندان و … هم میتوانید از آب گوجه فرنگی، استفاده کنید. تقویت بینایی یکی دیگر از فواید آب گوجه فرنگی است. در این بخش از مجله پزشکی آسان طب مهمترین خواص آب گوجه فرنگی را به شما معرفی می کنیم.
خواص آب گوجه فرنگی
گوجه فرنگی از جمله سبزیجات پرخاصیت است که اگرچه به صورت پخته و رب – در غذا – زیاد مورد استفاده قرار میگیرد ولی مصرف آن به صورت خام بسیار مفیدتر است.
ارزش غذایی گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از ویتامینهای C و A ، اسیدفولیک یا بتا کاروتن و مقدار کمی ویتامینهای گروه B شامل B1، B2، B3، B5 و همچنین دارای مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی نیز هست.
خواص درمانی آب گوجه فرنگی
مصرف روزانهی آب گوجه فرنگی، سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و حفظ سلامت میشود. گوجه فرنگی دارای آنتیاکسیدان زیاد است که با انواع سرطانها مقابله میکند. دراین مطلب به نقل از « ehow» به چند مورد از خواص آب گوجه فرنگی اشاره میشود که به شرح ذیل است:
ادامه مطلب -> کلیک کنید
فیبرها چگونه در کاهش وزن موثرند؟
1- برای سلامت بیشتر روزانه یک لیوان آب گوجه فرنگی بنوشید.
2- کرومیم نوعی مادهی معدنی در آب گوجه فرنگی، میزان قند خون را کنترل میکند و مصرف آن برای بیماران دیابتی مفید است.
3- بامادهی سرطانزا که براثر استعمال دخانیات ایجاد میشود، مقابله میکند.
4- ویتامین A موجود در آن قدرت بینایی را تقویت میکند و مانع شب کوری میشود.
5- ویتامین B و پتاسیم موجود در گوجه فرنگی کاهش دهندهی فشار خون و کلسترول است و در نتیجه مانع حملهی قلبی، گرمازدگی و دیگر ناراحتیهای خطرناک قلبی، عروقی میشود.
یک پیشنهاد:
ماسک گوجه فرنگی و تاثیر فوق العاده آن بر پوست
6- ویتامین A گوجه فرنگی علاوه بر تقویت و درخشندگی مو برای استخوان، پوست و دندان نیز مفید است.
7- برای نشاط و طراوت پوست، گوجه فرنگی له شده را به مدت 10 دقیقه روی آن قرار دهید.
ادامه مطلب -> کلیک کنید
پنومونی و روش های درمان عفونت ریه
8- مصرف آن خطر بروز سرطان پروستات و معده را کاهش میدهد.
9- از پوست در برابر اشعهی ماوراء بنفش محافظت میکند.
10- مادهی غذایی چربی سوز به حساب میآید.
11- لیکوپن نوعی آنتیاکسیدان طبیعی موجود در آن از رشد سلولهای سرطانی پیشگیری میکند. جالب اینکه گوجه فرنگی پخته شده نسبت به گوجه فرنگی خام دارای لیکوپن بیشتری است.
بیشتر بخوانید:
20 خواص گوجه فرنگی و مضرات گوجه فرنگی
12- کلسیم و ویتامین K ، استخوانها را تقویت و بازسازی میکند.
13- ازبروز عفونت مجرای ادراری پیشگیری میکند.
14- مانع از بروز یبوست و اسهال میشود و سموم را از بدن دفع میکند.
15- مصرف منظم گوجه فرنگی سنگ صفرا را ازبین میبرد.
مضرات گوجه فرنگی
در بعضی از اشخاص هضم گوجه فرنگی با اشکال صورت می گیرد آنهائیکه معده حساس دارند نباید درخوردن گوجه فرنگی افراط کنند. بعضی از افراد نسبت به گوجه فرنگی حساسیت دارند اینگونه افراد نیز نباید گوجه فرنگی بخورند.
منبع : آسان طب